Wedding

ЗА ВАШАТА СВАТБА

Цялостна организация. сценарий, стайлинг и контрол по изпълнениеrо.За PARTY Dj's Rentals, сватбата е нещо специално,незабравимо изживяване за всеки човек ден, в който Вие като булка или младоженец ще бъдете звездата. Сватбата Ви може да бъде различна и много специална, защото това е Вашата сватба. Няколко идеи от нас:

- БЪДЕТЕ ЗВЕ3ДА - на луксозна яхта, в скъпа къща или бална зала - ще злслепите всички с красивата булчинска рокля и дизайнерския костюм на младоженеца, разточителна сватба, за която всички да говорят и пишат дълго. Ако е Сватба, нека да е скъпа!

- ТРАДИЦИОННО БЪЛГАРСКА - с гайди и песни,чеизи, на попяна до закътано сепце е Родоите или в традиционен български ресторант с фолклорна програма:

- С ПОЛЪХА НА ВЯТЪРА- на брега на морето, боси и непринудени като деца, с любимите си приятели, това е сватбата, с която ще разчупите традиционните представи и наистина ще се забавлявате;

- ЛЮБОВТА ЧА ШЕЙХА - Нека сватбата Ви покаже на всички колко искрена и чиста е любовта Ви: бели свещи. воали. цветя, краива бяла дантела, бепи шатри и балдахини...

- СВЯТ ОТ ЦВЕТОВЕ -Вие обожавате червено. златно, обичате лилаво, искате да сте свежи и цветни. Вашето тьржество ще баде ослепитепно!

- СВАТБА НА ОТКРИТО - с шатри под наем, сватбена арка, запалени факли и свещи,около басейн, в парка или в изискана градина. Вашата градинска сватба ще плени всички.

- ВЕСЕЛО ПАРТИ - искате дз се забавлявате и всички да помнят оригиналните игри u сценарий из сватбеното Ви тържество? Да говорят как  на  сватбата Ви е имало забавна шоу програма и са пели изевстни певци, имало е известни актьори за водещи, аниматори, фокусници, илюзионисти, огнено балетно шоу, караоке парти и др..

Цените се определят според желаните Вас успуги и броя гости, степента на ангажираност,творчсеки подход, организация и контрол по изпълнениото на съответното мероприятие и ca по договаряне.

Всяка една услуга може да бьде предостаеена по отделно.